Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

FOX IN THE BOX: Oznámení lokalizace Burning Banners: Rage of the Witch Queen

Autor: Tomoko | 21.10.2024 | 15

Vydavatelství Fox in the Box po nějakém čase napínání oznámilo další novinku, jejíž lokalizaci chystá. Jedná se o Burning Banners: Rage of the Witch Queen od Christophera Moellera, který se postaral zároveň o její vizuální podobu. Vydání bychom se měli dočkat v průběhu roku 2025. Toto oznámení značí také začátek spolupráce s vydavatelstvím Compass Games, které je známo především svým portfoliem válečných her, takže všichni fanoušci tohoto zahraničního vydavatele a žánru se mohou těšit na další budoucí lokalizované tituly, které vzejdou z této spolupráce.

Burning Banners: Rage of the Witch Queen je fantasy válečná hra s přístupnými pravidly a povedenou produkční i grafickou stránkou, která přináší šest různých ras, které se utkají o nadvládu v království Kalar. Hráči si vybírají jedno z šesti unikátních království, z nichž každé má lehce odlišnou ekonomiku, své specifické jednotky a schopnosti, které jsou reprezentovány kartonovými žetony a kartami požehnání.

Hlavní mechanismy zahrnují stavbu armád, správu zdrojů a taktické boje. Každé království musí efektivně spravovat své zdroje, jako je zlato a magická energie, aby mohlo verbovat nové jednotky a stavět budovy. Hra se skládá z několika kol, během nichž hráči střídavě provádějí tahy. Každý tah zahrnuje fázi příjmu, kdy hráči získávají zlato, a fázi aktivace, kdy mohou stavět nové jednotky a aktivovat ty již dříve umístěné na mapě, přičemž jednotky se po mapě pohybují, bojují o kontrolu nad klíčovými oblastmi a plní specifické úkoly.

Boj je řešen za pomocí kostek a speciálních schopností jednotek, kde hráči porovnávají své úspěchy. Speciální jednotky, jako jsou hrdinové a monstra, přidávají do hry další strategické možnosti. Hrdinové mají unikátní schopnosti a mohou být nasazeni s armádami, zatímco monstra mohou být ovládána hráči a použita k útokům na soupeře. Hra končí po předem stanoveném počtu kol nebo když některý hráč splní podmínky vítězství.

Pravidla nabízí dvě varianty hraní, a to základní verzi s velmi přístupnými pravidly a zároveň plnohodnotným zážitkem z hraní a také pokročilou verzi, kde mohou hráči využívat magii, povolávat hrdiny a bojovat s monstry, která chrání mocné artefakty. To vše v celkem 29 scénářích od krátkých kampaní se dvěma královstvími a jednou mapou až po celou dvanáctiletou válku, v níž na čtyřech mapách bojuje všech šest království. Každý scénář popisuje úvodní rozložení, počáteční zisk surovin, umístění vojsk a také vítězné podmínky pro určení vítěze, a to včetně datování konfliktu a popisu bojů v rámci loru.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 14 let s herní dobou okolo 60 minut.

Trolí hlídka

Privátní: 2024-10-21-01.png

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Salerno '43
Dobročinná dražba: Salerno '43
Akt. cena: 3200
Končí za: 2 dny

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Senjutsu Bitva o Japonsko
Senjutsu Bitva o Japonsko
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas