Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DOPORUČUJEME: Videa na víkend (42/2024)

Autor: Zeus | 18.10.2024 | 18

Pátek je tu a to znamená... Ale co už, pojďmě rovnou na ta videa.

Ze svého Herního okénka nám tomasV naservíroval zajímavý rozhovor s Jirkou Hunyadym o tom, jaká úskalí čekají autory, pokud chtějí vydat svou hru. A proč si Škodu kouzla, které padne vedle vydal sám, a nikoli s pomocí zavedeného vydavatelského domu.

 51 min

Občas lehce nekorektní video o malých karetních hrách nám natočil Bedikk. A kromě her vám video zodpoví, kam se zatroleně poděla loď z vaší zahrady. Jo a disclaimer. Pokud jste úředník či úřednice na finančním úřadě bez smyslu pro humor, asi to video vynechte 😜.

 11 min

DuFuS z Hradu Hier nám se svými přáteli nastíní, jak se hraje Legie: Sibiřská cesta a jaké dojmy si ze hry odnáší.

 24 min

Kdo by neměl rád červy, že? Tedy aspoň ty po zuby (ehm...) ozbrojené. hrdy.paints z Xzone si s přáteli zahráli deskovou verzi této legendární a ulítlé počítačové klasiky. Červi, zuby, zbraně... Co se na téhle kombinaci může pokazit...

 26 min

Jaký by to byl týden bez speettova shrnutí dění na deskoherní scéně? Mimo jiné se hned v úvodu videa (cca 2. minuta) věnuje konci studia Mythic games, ke kterému spělo již několik let, a samozřejmě náloži končících i nadcházejících kampaní.

 22 min

Infidus si pak ve svém kanále Game On pro nás připravil představení deluxe edice hry Andromeda's Edge a její srovnání s Legendami Dávnozemě. Andromedu má do češtiny lokalizovat Mindok v průběhu příštího roku.

 12 min

TLAMA games aktuálně poslali do obchodů Přehradu (v originále Barrage), a protože má hra fakt hodně hezké hodnocení, tak sem přidáváme představení hry a dojmy přímo od kluků z kanálu TLAMA games. V profilu samotné hry pak najdete i spoustu dalších videí (včetně videonávodu), jen často ještě s anglickou verzí v hledáčku kamery.

 13 min

Už jste tu? A víkend ještě nekončí? Paráda... A kdybyste náhodou nevěděli, co s jeho zbytkem, můžete se mrknout přímo do sekce Videa nebo na jejich předchozí výběr.

Tento výběr pro vás sestavili s ❤️ naši trolíci (žádné algoritmy).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Omlouvám se všem úředníkům!

---
Time Slug Studio

19.10.2024 11:15:18

@Bedikk Já to myslel ze srandy, ale nějak jsem tam zapomněl připojit smajlíka. Tak snad jsem nezpůsobil nějaké negativní emoce. Sám jsem to jako vtípek pochopil, navíc třeba já mám na finančáku úřednice super (i když jestli mají smysl pro humor vlastně nevím, jsou “jen” vždycky velmi nápomocné).

EDIT: Smajlíka jsem do článku doplnil ;-)

19.10.2024 12:26:07 | Upraveno autorem (porovnej)

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Caylus
Dobročinná dražba: Caylus
Akt. cena: 300
Končí za: 10 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Adam Warlock + Spectrum pro Marvel Champions
Adam Warlock + Spectrum pro Marvel Champions
Akt. cena: 280 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas