Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DOPORUČUJEME: Videa na víkend (41/2024)

Autor: Zeus | 11.10.2024 | 22

Pátek je tu a s ním náš oblíbený výběr z videí za poslední týden. Asi nejvýznamější akcí z poslední doby byl veletrh deskových her v Essenu – a v jednom videu o něm zmínku také najdete. Ale pojďmě rovnou na videa.

Dave_Red připravuje v rámci svého kanálu Deskárna prostě moc pěkné infobloky, takže ani tentokráte nesmí chybět v našem výběru. Mimo jiné v tomto zmiňuje i námi velmi vyhlížený Horror on the Orient Express a nebo třeba hru velmi silné značky Mass Effect.

 8 min

Kubrt, který má na Zatrolenkách přezdívku Kurdt57, právě přiravil video, ve kterém zmiňuje mimo jiné i Essen a vrací se v něm také ke hře Heroes of Might and Magic III. Místečko ve výběru si zajistil tím, že považuje počítačový HoMaM 4 za lepší nez HoMaM 3 (chápeme, že tohle je píchnutí do sršního hnízda).

 45 min

IN pro nás natočil gameplay blížící se hry Cloudspire, které nám se svým vydavatelstvím přinese. A video má ve svém nově zřízeném kanále s (ne)překvapivým názvem Fox in the Box. Takže pokud nechcete, aby vám nějaké jeho video uniklo, můžete ho začít sledovat.

 1 hod 15 min

Braňo (Cardinalle) si pro všechny fanoušky hry Archa Nova připravil představení osmi alternativních map. Takže pokud hru znáte již zprava zleva a chtěli byste nové impulzy, můžeme video jen doporučit. Stejně jako Braňův videokanál nitHRAnia.

 27 min

Velmi čerstvě vyšla nová edice/verze starší (ale velmi známé) hry Ostrov, kterou česky vydalo Asmodee CZ. A ráďasmráďa nám v rámci svého kanálu Odehráno připravil jeho unboxing spojený s představením mechanismů hry.

 22 min

alladjex nám v rámci 15 minut představí formou unboxingu tři novinky, které v září/říjnu poslal do obchodů MINDOK. A mimo jiné je mezi nimi i Zběsilá jízda jako původní česká hra, kterým rádi přeci jen trochu nadržujeme (prostorem, rozhodně ne pak třeba v hodnocení). Video je tradičně součástí kanálu JOUOBCAST.

 15 min

Dojmy z novinky Stromová společnost pro nás jako součást kanálu Deskovkový vykřičník natočil Oliverr.

 15 min

A pokud vás zajímá, jak hru Zoo Vadis hraje člověk, který ji přinesl na naše stoly v češtině (Martin z vydavatelství Old Dawg), mrkněte na gameplay od hrdy.paints z kanálu Xzone.

 30 min

 

Závěrem našeho výběru pro tento víkend bych si dovolil položit jednu otázku: Přijdou vám doprovodné texty k videím zajímavé? Či jinak podstatné? Přeci jen vybrat videa je jedna věc, ale dopsat k nim i průvodní texty a opatřit je odkazy je už práce více. Tak ať ji nedělám zbytečně. Díky za názory v komentářím pod článkem.

A pokud jste na konci, napsali jste nám i do komentářů a víkend stále ještě neskončil (super!), můžete se mrknout přímo do sekce Videa nebo na předchozí výběr (stále ještě relevantních videí).

Tento výběr pro vás sestavili s ❤️ naši trolíci (žádné algoritmy).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

já jsem za texty rád, než si video pustím, vždy je čtu

11.10.2024 16:18:32

Také si doprovodné texty čtu, podle toho se rozhoduji, jestli si video pustím :-).

11.10.2024 20:52:41

Děkujeme za zmínku 😉 Potěšila.

.......................................................
Radek z kanálu ODEHRÁNO
https://www.youtube.com/@odehrano

11.10.2024 21:39:53

Díky za doprovodné texty. Podle nich se rozhoduji, jestli si video pustím. Informace, co se ve videu recenzuje, je pro mě důležitá. 

Ještě jednou díky, dobrá práce.

12.10.2024 20:55:26

Také se rozhoduju dle popisu videa. Díky za výběr.

Zpočátku mi přišlo, že výběr obsahuje věci, které znám, ale poslední 2-3 týdny se setkám i s něčím novým, za což díky. Tentokrát jsem dokonce neznal celý kanál Odehráno.

12.10.2024 21:58:30

Vybíráme z Bazaru

ANNO 1800 - insert pro hru
ANNO 1800 - insert pro hru
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas