Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DOPORUČUJEME: Videa na víkend (39/2024)

Autor: Zeus | 27.9.2024 | 18

Máme tu opět konec týdne a dva volné dny. A proto i nášup pár videí, která by mohla stát za zhlédnutí.

Velmi zajímavý žebříček her, si pro nás připravil Dave_Red. Pokud vás zajímají hry, které se nesměly/nesmějí prodávat, tak určitě mrkněte, je to zajímavý výlet do historie společenských her. A Davův kanál Deskárna vyloženě doporučujeme.

 8 min

V Brně proběhla velká herní akce Brnohraní a v jejím rámci Kočičí táta udělal několik rozhovorů se zajímavými návštěvníky akce. Moc příjemné povídání... A pokud se vám tato videa líbí, můžete si dát odebírat autorův kanál pojmenovaný Kočičí táta.

 55 min

speett pro nás opět připravil přehled dění na crowdfundingové scéně, takže pokud si rádi pořizujete hry touto formou, nemůžeme toto video než doporučit a autorovi poděkovat za super hutné letem světem platformami. Aby vám žádné toto shrnutí neuteklo, můžete odebírat i jeho kanál Lazy-Cat-BG.

 20 min

Erzebeth (z kanálu Erzebeth) nám představila rozšíření Boss Battles k miloučce vypadající hře Příšeří: Hrdinům vstup zakázán. Hezky se shoduje s názory našich trolíků, že tohle rozšíření pěkně posouvá možnosti základu a dělá z něj ještě lepší hru. Takže fanouškům základu můžeme jen doporučit (jak video, tak i rozšíření – bylo by super, kdyby MINDOK rozšíření lokalizoval).

15 min

Foxíci ve spolupráci s Rexíky již poslali na pulty obchodů herní sérii Poslední holka a David (IN) z Fox in the Box si pro nás připravil hodinový let's play scénáře Krvavý hezký stezky. Jak sám uvádí, je to jeho první let's play (anebo gameplay, nebo tak), takže určitě ocení zpětnou vazbu, klidně i jen formou palců.

1 hod 6 min

Ze starších videí určitě doporučujeme video s přehledem her ze světa Prastarých. Tedy pokud máte rádi H. P. Lovecrafta (nebo ho třeba vůbec neznáte – ó, vy heretici), doporučujeme příjemný pokec ve videu od Jenda (SSZGSA) z kanálu V krabici

1 hod 22 min

A my si musíme nějak s trolíky vymyslet lepší systém uzlů na kapesníku. To poslední video jsme chtěli do výběru zařadit už asi 3 týdny, ale trochu nám zapadlo mezi dalšími. I z tohoto pohledu opravdu prosíme, palcujte videa, která se vám líbí. Je to pak super filtr na nalezení těch nejdražších drahokamů mezi všemi drahokamy.

Pokud jste na konci a víkend ještě neskončil, můžete se mrknout přímo do sekce Videa nebo na předchozí výběr.

Tento výběr pro vás sestavili s ❤️ naši trolíci (žádné algoritmy).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

H. P. Lovecrowfta???? Opravdu?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Howard_Phillips_Lovecraft

27.9.2024 20:58:11

@Merlin Díky za upozornění, opraveno. Jsem přesvědčen, že tobě se překlepy nestávají… Bohužel u příjmení (když to není Smith) nepomůže ani automatická korektura, protože mi podtrhne jako Lowecrafta tak toho Lowecrowfta (což vůbec nechápu, jak se mi povedlo napsat, to “o” místo “a” bych ještě klidně svedl na svoji ignoranci, ale to “w” už musí být vyloženě uklepnutí). A pak mám tendenci tohle nekontrolovat blížeji (stejně jako ignoruju podtržení slov jako “Zatrolenky”, “trolíci" a podobně a pak mi v těchto slovech zůstává nejvíc překlepů :-).

27.9.2024 21:38:32 | Upraveno autorem (porovnej)

No jde o mého oblíbeného spisovatele :-)

A hlavně jsi to měl opravit a ten můj komentář smazat, už to není relevantní :-)

27.9.2024 23:49:16

Děkuji za doporučení, Die! Zahřálo to u srdíčka :)

29.9.2024 00:09:30

@kocici_tata Tak když jsi udělal tak zajímavé video, tak si se stal příslovečným strůjcem svého štěstí ;-). Příště musím na to Brnohraní snad i dorazit…

29.9.2024 12:31:08

@Zeus  Rozumím, chceš být ve videu. Píšu si tě! 😄

29.9.2024 13:15:37

@kocici_tata 😇

29.9.2024 14:29:24

Vybíráme z Bazaru

Quoridor od 1 Kč
Quoridor od 1 Kč
Akt. cena: 80 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas