Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DOPORUČUJEME: Videa na víkend (38/2024)

Autor: Zeus | 20.9.2024 | 10

A máme tu v pořadí již třetí výběr zajímavých videí, která se vztahují k proběhlému týdnu. Buď autor video zveřejnil, nebo třeba vyšla hra, které se video věnuje, a podobně.

Dave_Red si pro nás v minulém týdnu připravil rovnou několik představení her, ze kterých vybíráme video věnované novince Zachraňte korály. Další jeho videa pak najdete v Davovu kanálu Deskárna.

33 min

Nedávno vyšlá novinka Osmero se nám zatím do výběru videí nevešla. Což nám přišla škoda. A protože si navíc hrdy.paints z kanálu Xzone pro nás připravil let's play video této hry, tak náš malý hříšek napravujeme a doporučujeme mrknout.

20 min

Alladjex si v rámci JOUOBCAST kanálu připravil v posledním týdnu několik videí, převážně unboxingů her od jednotlivých vydavatelů. A k tomu dlouhé video s pelmelem novinek a dění v deskoherní sféře, které jsme zařadili do výběru. Ostatní videa pak najdete v kanálu JOUOBCASTu.

2 hod 53 min

Díky kanálu Game On a uživateli Infidus můžeme zabrousit i trochu do vod her, které nejsou tolik vidět, a přesto (nebo možná právě proto) by mohly být milým překvapením. V krátkém videu představuje hru Minos: Úsvit doby bronzové.

10 min

Ze světa Cyberpunk 2077 se na nás chystá další hra, která svým vizuálem může (a podle nás bude) splývat s hrou již vydanou. Desk0Táta (z kanálu DeskoTáta) natočil v souvislosti s koncem crowdfundigové kampaně souhrnné video o hře a o všem, co se o ní zatím ví. Tato hra by měla být kampaňovou kooperativkou.

16 min

speet si v rámci svého kanálu Lazy-Cat-BG pravidelně připravuje středeční přehledy nových crowdfundigových kampaní. Přehled z tohoto týdne přidáváme i do našeho výběru, protože získáte hezký souhrn dění na hlavních crowdfundingových platformách.

22 min

monkeyml si již před cca 2 měsíci připravil video zaobírající se „kontroverzním“ tématem digitálních verzí deskovek. Ve videu vám nabídne svůj pohled na smysluplnost / vydařenost adaptací různých deskovek do digitální podoby. Stejně jako jiná témata nejde o téma černobílé a některé hry digitálně fungují lépe a jiné hůře. Video je součástí kanálu Vychodňar bavi stolovky!.

1 hod

A pokud jste na konci a víkend ještě neskončil, můžete mrknout přímo do sekce Videa anebo na předchozí výběr.

Tento výběr pro vás sestavili s ❤️ naši trolíci (žádné algoritmy).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dominion
Dominion
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas