Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DOPORUČUJEME: Videa na víkend (37/2024)

Autor: Zeus | 13.9.2024 | 25

Již tradičně (ehm, však vy víte proč ehm) jsme si s našimi trolíky pro vás připravili pár vybraných videí na tento nejspíše propršený víkend.

Na začátku října má vyjít další hra ze světa Pána prstenů, kterou si pro nás připravil Blackfire. V češtině nese název Pán prstenů: Duel o Středozem a její představení formou Let's Play videa si pro nás připravil hrdy.paints z kanálu Xzone.

 23 min

Není to tak dávno, co MINDOK oznámil vydání legacy sólo hry Kingdom Legacy: Feudal Kingdom, ve které hráči budují své království. Erzebeth si pro nás již dříve připravila hezké a krátké představení.

Jestli vás hra zaujme, má autorka i delší Let's Play video.

5 min

A když se nám blíží podzim, tak se nám tematicky objevilo pár videí o hře Listí. Ale naše trolíky nakonec asi nejvíce zaujalo představení hry vytvořené také Erzebeth. Ale pokud máte své oblíbené kanály, najdete jejich videa o Listí v profilu hry.

 14 min

Z velkých a hráčských her v poslední době vyšli (chybou v tisku opoždění) Hrdinové Normandie: Velká červená 1, kterou si vzali do spárů i kluci z nitHRAnie a my se můžeme podívat na jejich dojmy z hraní. Pokud vás hra zaujme, nabízí i celou jednu partii formou Let's Play videa.

 30 min

Albi nedávno vydalo původní českou hru Čarodění od Michala Peichla – a OliverrDeskovkového vykřičníku natočil video s dojmy ze hry.

 25 min

A Blackfire na pulty obchodů také nedávno poslal další hráčskou a popravdě obří hru Duna: Válka o Arrakis (včetně rozšíření Kosmická Gilda). Pro prvotní seznámení jsme si do výběry vybrali pokec nad hrou z kanálu V krabici. Ale videí o hře vyšlo více, takže můžete mrknout i na jiná.

 30 min

Pokud byste chtěli přestavit hraní deskových her svým kamarádům či (trochu starším) dětem, ale nevěděli byste si rady, jakými hrami začít, připravili si pro vás kluci z Planety her pár tipů. Výběr her vhodných pro (zatím) nehráče, které by měly splňovat určitá kritéria, aby je od hraní neodradily s prvním zážitkem.

 44 min

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jaký typ videí vám přijde nejzajímavější a z jakého důvodu. Případně klidně i jestli máte raději videa delší nebo naopak kratší (co je pak za vás ideální délka videa a/nebo nějaké maximum, kdy už třeba tak dlouhé video ani nerozkoukáte).

A pokud jste na konci a víkend ještě neskončil, můžete mrknout do sekce Videa anebo na předchozí výběr.

Tento výběr pro vás sestavili s ❤️ naši trolíci (žádné algoritmy).

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Červenám se až na půdu, děkuji za prostor i zpětnou vazbu od každého jednoho člobrdy, která mě jednak moc těší, ale hlavně posouvá o kus dál. :) 

 

14.9.2024 21:55:27

Vybíráme z Bazaru

Rivalové + 2 rozšíření
Rivalové + 2 rozšíření
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas