Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

DINO TOYS: Nová edice Šestiměstí v prodeji!

Autor: Tomoko | 12.10.2024 | 6

Vydavatelství Dino Toys spustilo prodej nové edice původní hry Šestiměstí (League of Six) od Vladimíra Suchého z roku 2007, kterou také úspěšně představilo na právě uplynulém veletrhu Spiel v Essenu. O ilustrace a grafický design této nově upravené verze se postaral Jindřich Pavlásek. Nové vydání obsahuje základní hru i s rozšířením, a navíc pravidla pro hru ve dvou hráčích.

Ve hře Šestiměstí se hráči ocitnou v roli ctižádostivých šlechticů, kteří objíždí lužická města, kde vybírají daně. Nashromážděné zboží následně umisťují do královských či stavovských skladů, aby získali přízeň na dvoře krále Zikmunda. Šlechtic, který se nejvíce osvědčí při výběru daní a zajistí si podporu stavů, má největší šanci spočinout po boku krále.

Hra trvá šest kol představujících šest let. V každém kole hráči soupeří o to, aby svůj povoz umístili ve městě, ve kterém mohou vybrat nejvíce daní. To dělají pomocí dražby a karet zbrojnošů. Poté, co vyberou daně, snaží se co nejvýhodněji umístit získané zboží do královských a stavovských skladů. Díky umisťování zboží do skladů, zisku podpory stavů (šlechty, duchovenstva a měšťanů) a s pomocí družiníků, kteří se k nim v průběhu hry přidávají, získávají hráči vítězné body. Vítězem se stává hráč, který získá nejvíce bodů přízně.

Hra je určena pro 2 až 6 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 90 minut.

Trolí hlídka

Privátní: 2024-10-11-01.webp

Privátní: 2024-10-11-02.webp

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ještě by tu mohla hra být zalistovaná jako nová edice 🤔

12.10.2024 08:57:23

@faszik 

  1. Pokud ti v katalogu chybí nějaká hra, můžeš použít tlačítko Návrh na přidání hry v Katalogu her.
  2. Nové edice dostávají samostatný záznam pouze, pokud se obsah nebo pravidla dostatečně liší od předchozí edice. Změna ilustrací či grafiky dostatečnou změnou není.

-----------------
předseda KDH Pajdulák

13.10.2024 10:37:54

@Wolfsen To není pravda. Je tu zalistovaná hromada Big Boxů, které dávají dohromady základní hru a rozšíření. Často ani nemají nové ilustrace. Tato kompletní edice Šestiměstí je big box (obsahuje rozšíření) a navíc má zcela nové ilustrace. Záznam si podle mě určitě zaslouží. 

---
Time Slug Studio

13.10.2024 14:47:40

@Bedikk 

  1. Petře promiň, ale vysloveně miluju, když mě po více než 10 letech „práce“ pro ZH, někdo poučuje o tom, jak ZH fungují.
  2. Opakuji: nové edice dostávají samostatný záznam pouze, pokud se obsah nebo pravidla dostatečně liší od předchozí edice. Oprav mě, jestli se mýlím, ale big box má jiný obsah než kterákoli z krabic, které už záznam mají…
  3. Ve svém příspěvku nijak neposuzuji, jestli si nové Šestiměstí záznam zaslouží nebo ne. Obsah ani pravidla jsem nezkoumal, pouze jsem upozornil na obecné pravidlo. Finální verdikt je na klucích ze správy katalogu.

-----------------
předseda KDH Pajdulák

13.10.2024 15:04:43

Vybíráme z Bazaru

Divoká Amazonie - insert
Divoká Amazonie - insert
Akt. cena: 320 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas