BOHEMIAN GAMES: Café se brzy objeví v české lokalizaci

Autor: Tomoko | 6.10.2024 | 9

Nově vzniklé vydavatelství Bohemian Games dokončuje lokalizaci hry Café od dvojice autorů José Carlos Rôla a Luis Costa. Český název hry ani přesné datum vydání zatím oznámeno nebylo, nicméně hra by se měla dostat do prodeje ještě v letošním roce, neboť dle všeho již byla dokončena výroba.

Café se svým tématem odehrává ve 20. století v Portugalsku, přičemž v průběhu jejího hraní si hráči projdou celým procesem produkce kávy od pěstování přes sušení a pražení až po její cestu do kaváren a k zákazníkům. Hráči zde zastupují kávové společnosti, které se snaží vytvořit a ovládnout celý dodavatelský řetězec kávy zahrnující vše od jejího pěstování až po konečnou distribuci zákazníkům.

Každý začíná partii s jednou kartou, které obsahují mřížku o šesti polích, na nichž jsou vyobrazené různé akce, které mohou hráči později vykonávat utrácením akčních bodů. V průběhu hry si všichni postupně vybírají karty z nabídky, které poté ukládají do svého tabla, a tím si otevírají a zefektivňují různé akce, které mohou následně vykonat. Během přikládání karet však musí překrýt některá pole na již dříve přidaných kartách, přičemž nově přidanou kartu lze libovolně otáčet, obracet a uspořádat.

Tímto způsobem se snaží vypěstovat v průběhu osmi kol co nejvíce množství i druhů kávy, aby mohli splnit zakázky, za což získávají vítězné body. Další vítězné body lze získat na konci hry za nespotřebovanou kávu. Hráč s nejvyšším počtem bodů se stává vítězem.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 8 let s herní dobou okolo 45 minut.

Trolí hlídka

Privátní: 2024-10-05-01.webp

Privátní: 2024-10-05-02.webp

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ahoj, jsem Iva z Bohemian Games, nešlo by článek aktualizovat o naše fotky? https://www.bohemiangames.cz/cafe/. Díky

11.10.2024 12:35:23

@Tilke Ahoj Ivo, díky za komentář. V následujícím článku týkajícího se spuštění prodeje této hry, který by měl být zvěřejněný zítra, jsou již fotky aktualizované.

14.10.2024 22:39:56

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: North Africa '41
Dobročinná dražba: North Africa '41
Akt. cena: 3333
Končí za: 2 dny

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Za hranou včetně figurek
Za hranou včetně figurek
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas