BLACKFIRE: Rozšíření Panství Hrůzy: Druhá edice – Hadí cesta v prodeji!

Autor: Tomoko | 18.9.2024 | 3

Vydavatelství Blackfire uvedlo na trh poslední rozšíření Panství Hrůzy: Druhá edice – Hadí cesta (Mansions of Madness: Second Edition – Path of the Serpent: Expansion) od dvojice autorek Kara Centell-Dunk a Amudha Venugopalan, které doplňuje čtveřici již dříve vydaných rozšíření pro základní hru Panství hrůzy: Druhá edice od Nikki Valens. S největší pravděpodobností se však jedná o poslední rozšíření, které FFG pro tuto edici základní hry vydává.

Rozšíření Panství Hrůzy: Druhá edice – Hadí cesta je tedy v pořadí páté rozšíření pro základní hru, ve kterém se hráči ujmou rolí vyšetřovatelů, kteří se ocitnou na zahradní slavnosti v Arkhamu či vkročí do neprobádané divočiny amazonské džungle, kde musí prozkoumat rozpadající se ruiny, objevit tajemství ztracených civilizací a zastavit hadovu kletbu dříve, než svět upadne do chaosu.

Ve třech nových scénářích hráči bojují s děsivými hadími tvory, čelí kamenným příšerám, které ožívají a překonávají všudypřítomné nebezpečí, aby se navždy neztratili v džungli. Kromě nových scénářů toto rozšíření přináší také nové mapové díly, nové žetony i karty, a především čtyři nové vyšetřovatele i čtyři nová monstra.

Toto rozšíření společně se základní hrou je určeno pro hru 1 až 5 hráčů od 14 let s herní dobou 120 až 180 minut na jeden scénář.

Privátní: 2024-09-17-04.jpg

Privátní: 2024-02-18-04.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Ještě by to chtělo nějaký funkční big Box 😅

18.9.2024 10:32:48

Charitativní aukce

Velká kniha strašlivých čar - dobročinná aukce
Velká kniha strašlivých čar - dobročinná aukce
Akt. cena: 2000
Končí za: 6 dnů

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Herbaceous
Herbaceous
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas