BLACKFIRE: Oznámení lokalizace rozšíření pro hru Sky Team

Autor: Tomoko | 18.7.2024 | 9

Vydavatelství Blackfire chystá vydat v češtině nově představené rozšíření pro kooperativní hru Sky Team od Luca Rémonda s názvem Sky Team: Turbulence.

Sky Team je kooperativní kostková hra pro dva hráče, ve které se hráči ujímají rolí pilota a co-pilota dopravního letadla a jejich cílem je s tímto letadlem bezpečně přistát na různých letištích po celém světě, kdy každé letiště nabízí vlastní sadu rozličných výzev. Úkolem hráčů je ve hře spolupracovat a přiřazovat své kostky ke správným místům v kokpitu, aby vyvážili osu svého letadla, řídili jeho rychlost, vysunuli klapky či podvozek, kontaktovali řídicí věž, aby jim uvolnila cestu, to však bez toho, aby spolu komunikovali nebo znali hodnoty kostek svého spoluhráče. S kostkami a jejich hodnotami se v průběhu hry dá pracovat.

Rozšíření Sky Team: Turbulence přináší především dvacet nových scénářů a výzev, které jsou ještě náročnější než ty původní ze základní hry a přenesou hráče do nových destinací, jako jsou Peking, Madrid, Varšava, Sydney, Kapské město, Kyjev či Svatý Martin. Dále balení obsahuje nová pravidla a moduly, jako jsou například turbulence, nízká viditelnost a alarmy na palubě letadla.

Základní hra i s tímto rozšířením je určena pro 2 hráče od 14 let s herní dobou okolo 20 minut na jednu partii. Předpokládané datum uvedení do prodeje je první kvartál roku 2025.

Privátní: 2024-07-17-02.webpTrolí hlídka

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

super

18.7.2024 16:10:31

Sky team? Není to překlep? Třeba to mělo být rozšíření pro Sky rim, na to čekám. 😄 Petr.

18.7.2024 17:02:23 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Third Option KS
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas