BLACKFIRE: Mezi námi děvčaty a Tas svůj meč a neuteč v prodeji!

Autor: Tomoko | 9.7.2024 | 0

Vydavatelství Blackfire uvedlo na trh v minulých dnech dva nové párty tituly. Jedná se o hru Mezi námi děvčaty (Between Us Girls) od studia Goliath Games a Tas svůj meč a neuteč (Let's Hit Each Other With Fake Swords) ze stáje Exploding Kittens od trojlístku Ian Clayman, Mary Georgescu a Eric M. Lang.

Mezi námi děvčaty je párty hra určena primárně plnoletým hráčkám, která obsahuje celkem 390 karet s nejrůznějšími úkoly, otázkami a výzvami s různou bodovou hodnotou. V každém kole jsou na stůl lícem dolů vyložené tři karty, jedná z nich se vybere, a pokud hráčka určenou výzvu splní či zodpoví otázku, tak získá danou kartu i odpovídající počet bodů. Cílem hry je nasbírat 10 vítězných bodů.

Hra je určena pro hru dvou a více hráček od 18 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-03-17-06.jpg

Privátní: 2024-07-09-11.webp

Tas svůj meč a neuteč je šermířská karetní párty hra, ve které se řeší spory pomocí pěnových mečů. Úkolem každého účastníka partie je sesbírat tři shodné sady karet z hromádek rozložených na stole. Pokud se však stane, že stejnou hromádku chtějí alespoň dva hráči, musí o ni bojovat. Každý umístí doprostřed stolu určitý počet karet na jednotlivé hromádky, všichni si je prohlédnou a rozhodnou se, kterou hromádku chtějí získat. Jakmile jsou všichni rozhodnuti, napočítá se do tří a všichni současně na hromádky karet ukážou. Hráč, který ukázal na vybranou hromádku jako jediný, získá všechny karty z této hromádky do své sady. Pokud však ukáže na nějakou hromádku více hráčů současně, musí o ni soupeřit za pomocí pěnových mečů. Musí se přitom řídit pravidly, která jsou popsána na hromádce karet, o kterou bojují. Hra takto pokračuje do doby, dokud jeden z hráčů nebude mít před sebou tři sady stejných karet. Ten pak vyhrává celou hru.

Hra je určena pro 3 až 6 hráčů od 7 let s herní dobou okolo 15 minut.

Privátní: 2024-06-09-09.png

Privátní: 2024-06-09-10.pngTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ankh:Bohové Egypta(cz)+Ankh:GodsofEgypt Pharaoh-aj
Ankh:Bohové Egypta(cz)+Ankh:GodsofEgypt Pharaoh-aj
Akt. cena: 2999 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas