Autor: Mirda-ta | 30.6.2024 | 0

Díky Cirkulanům byla konečně nalezena plavidla Ztracené flotily. Zprávy o této neočekávané události se rychle rozšířily i do těch nejzazších koutů galaxie. Do honby za tajemstvími dávno zapomenutých civilizací se vrhají národy důvěrně známé i ty, jež se doposud držely v ústraní. Nováčci v galaktickém společenství se rychle začali usazovat na asteroidech a protoplanetách, které byly dosud považovány za neobyvatelné. Nikdo nechce přijít o možnost prohledat tajuplné lodě. Prý se v nich dají najít nová zařízení pro připojení K.I.K.ů a další nevídané technologie.

Rozšíření Ztracená flotila pro strategickou hru Gaia Project přináší spoustu nového obsahu a zároveň rozšíření stávajícího obsahu o nové možnosti.

  • NOVÉ NÁRODY: Cirkulané, Inventariáni, Temnáři a Gigasané se připojují k široké nabídce národů. Ani jeden z těchto národů nemá domovskou planetu a všichni začínají pouze s 1 budovou. Přinášejí s sebou ale do hry nové schopnosti a ještě více zajímavých strategií k objevení. S rozšířením získají také národy ze základní hry desky průzkumu přidávající další variabilitu a možnost objevovat původní národy v rozšíření znovu.
  • NOVÉ AKCE: Lodě Ztracené flotily čekají na ty, kdo je prohledají za pomoci nových průzkumných plavidel. Jakmile zakotvíte u lodí Ztracené flotily, odemknete nové akce, nové žetony federace a základních technologií, ale také možnost získat záhadné artefakty. Lodě také nabízejí zcela nové typy akcí.
  • NOVÉ PLANETY: Ve hře najdete nová vesmírná tělesa jako asteroidy a protoplanety, k jejichž osídlení jsou zapotřebí speciální metody.
  • NOVÉ SEKTORY: Herní plán obohatí sektory hlubokého vesmíru a destičky meziprostoru, poskytující celkově větší mapu a více možností rozvoje.
  • SPOUSTA DALŠÍHO OBSAHU: Rozšíření přináší také mnoho dílků a destiček doplňující ty ze základní hry. Najdete zde nové základní a pokročilé technologie, nové bonusové databanky, destičky závěrečného hodnocení a hodnocení kol, nové odznaky federace, variabilní stupnici ekonomie.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tiny Towns + Village + Fortune + Promo + Solo ENG
Akt. cena: 1800 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas