Autor: Charybda | 25.6.2024 | 0

Temná postava se pohybuje stíny, kde plánuje složité intriky a odvážné plány. Svět je její hřiště a každý kout skrývá potenciální nebezpečí i příležitost. Mocní padouši se střetávají ve hře plné zrady, špionáže a boje o nadvládu. Každé rozhodnutí, každý krok, každý tah může znamenat rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem. V tomto světě je důležité být vždy o krok napřed, protože ve chvíli, kdy uděláte chybu, váš nepřítel bude připraven udeřit. Vítejte v síti intrik, kde se sny o světové dominanci střetávají s hrdinstvím a odvahou těch, kteří stojí v cestě.

Spectre: The Board Game vás zavede do světa špionáže, intrik a mocenských her, kde se hráči ujmou rolí nejobávanějších padouchů známých z univerza Jamese Bonda. Hráči představují ikonické zločince jako Ernst Stavro Blofeld, Emilio Largo nebo Rosa Klebb, každý se svými jedinečnými schopnostmi a skrytými plány.

Vaším cílem je stát se hlavou zločinecké organizace SPECTRE a získat kontrolu nad globálními operacemi. K tomu budete muset chytře plánovat, vytvářet strategické aliance, provádět sabotážní akce a manipulovat událostmi tak, aby vám hrály do karet. Váš vliv a moc budou záviset na tom, jak dobře zvládnete své zdroje, ovládáte síť špionů a odhalujete plány svých protivníků.

Jen ten nejchytřejší a nejodhodlanější padouch se může stát hlavním mozkem za světovými zločiny. Připravte se na souboj intelektu, kde jen ti nejodvážnější a nejlstivější mohou dosáhnout vrcholu. Dokážete přelstít své soupeře a stát se neomezeným vládcem SPECTRE?

Cíl Hry: Hráči soutěží, aby se stali vůdcem SPECTRE, a plní různé mise inspirované klasickými bondovkami. Vaše plány však neustále ohrožuje 007, který se snaží překazit vaše záměry.

Herní Mechaniky:

  • Umístění pracovníků: Strategicky nasazujte své agenty po celém světě, abyste infiltrovali klíčová místa.
  • Vliv a vyjednávání: Sbírejte informace, špehujte protivníky a vydírejte své soupeře.
  • Budování zločineckého impéria: Vyvíjejte nebezpečné zařízení a realizujte své zlovolné plány.

Komponenty Hry:

  • Hrací deska s mapou světa
  • Karty postav, zbraní a míst z filmů o Jamesi Bondovi
  • Karty misí a událostí
  • Figurky agentů a padouchů
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Duna impérium
Duna impérium
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas