Autor: Zeus | 25.6.2024 | 0

Svět se po konjunkci sfér proměnil v místo plné hrůzných nestvůr. Žádný osamocený poutník se již nemůže na cestách cítit v bezpečí. U vod číhající utopenci, v okolí hřbitovů se plížící ghůlové nebo harpyje přinášející smrt shůry. A to jsou jen hrůzy, o kterých se vypráví v hostincích. Ale co teprve monstra, o kterých nevypráví nikdo, protože setkání s nimi nikdo nepřežil?

Rozšíření Stezka nestvůr ke hře Zaklínač: Starý svět prohlubuje různé mechanismy hry. Od bojů s nestvůrami přes budování balíčku karet až po využívání mutagenů a bomb.

Privátní: witcher.cz.webp

K zaklínačům ze základní hry přidává Stezka nestvůr zaklínače ze Školy Mantikory a pro 17 nestvůr přináší velké karty nestvůr. Tyto karty popisují speciální vlastnosti nestvůr a také 4 speciální útoky, kterým musí zaklínač v boji čelit. Aktivaci těchto speciálních útoků spouští speciální karty, které se před soubojem s nestvůrou zamíchají náhodně do jejího balíčku. Souboje s nestvůrami se tak stanou různorodějšími a také tematičtějšími.

Privátní: monster.cz.webp

Kromě toho obsahuje rozšíření spoustu dalších karet akcí pro ještě větší svobodu ve stavění balíčku a hledání ještě ultimátnějších komb.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

S.T.A.L.K.E.R. plechovy obraz
S.T.A.L.K.E.R. plechovy obraz
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas