Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

ASMODEE CZ: Superstore 3000 a Command of Nature brzy v češtině

Autor: Tomoko | 18.10.2024 | 5

Vydavatelství Asmodee CZ připravuje vydání her Superstore 3000 od Rodriga Rega a Command of Nature od Ramy Badie, která ponese český název Krotitelé živlů.

Superstore 3000 je svým tématem zasazená do vzdálené budoucnosti roku 2964, kde se hráči stanou inženýři, kteří soutěží o to, kdo postaví to nejvyšší a nejúžasnější obchodní centrum plné obchodů a atrakcí, aby uspokojili přání co největšího počtu zákazníků. Hlavním cílem je vybudovat nejúspěšnější a nejziskovější obchodní centrum. Hráči musí strategicky umisťovat obchody a atrakce, efektivně spravovat své zdroje a uspokojovat potřeby zákazníků, aby získali co nejvíce bodů.

Na začátku každý obdrží herní desku představující jeho obchodní centrum a základní sadu obchodů. Hráči se střídají v tazích, během kterých vybírají obchodní prvky z nabídky a umisťují je do svého nákupního komplexu. Každý prvek pak má specifické vlastnosti a přináší různé výhody, takže všichni musí pečlivě plánovat rozmístění obchodů a atrakcí, aby plnili stanovené cíle, maximalizovali návštěvnost i své zisky. Správné umístění totiž může přilákat více zákazníků a přinést více zdrojů i vítězných bodů.

Celá partie končí po předem stanoveném počtu kol nebo po splnění specifické podmínky vítězství některým ze stavitelů. Všichni si poté spočítají body a vítězem se stává ten, kdo jich získal nejvíce.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 30 až 45 minut.

Privátní: 2024-10-17-09.png

Privátní: 2024-10-17-10.png

Krotitelé živlů je kompetitivní karetní bitva, ve které se hráči stanou vůdci jednoho ze čtyř kmenů: Větviček, Lístku, Kapek či Oblázku a snaží se porazit svého soupeře, přičemž každá frakce má svůj vlastní unikátní balíček karet a specifické schopnosti. Ústřední postavou celé hry jsou mocní mudrci, kteří ovládají různé elementy přírody a snaží se získat nadvládu nad svými soupeři.

Na začátku hry mají před sebou všichni válečníci rozložený stejný typ šesti základních karet do tvaru pyramidy, kde na její nejspodnější úrovni stojí mudrc, kterého je potřeba eliminovat. V průběhu bitvy si protivníci postupně budují a vylepšují svůj balíček karet z nabídky, která nabízí karty dalších bytostí, kouzel nebo speciálních schopností. Hráči se střídají v tazích, přičemž každý tah se skládá ze čtyř fází, v průběhu kterých získávají zlaťáky na nákup nových karet nebo posílení svých jednotek, provádí různé akce utrácením akčních bodů zahrnující vyložení karty z ruky, vyvolání útoku na blízko či na dálku, dobrání karty, dále nákup a prodej karet, kdy mohou posílit svůj balíček a aktualizovat společnou nabídku.

Bitva končí, jakmile je poražen protivníkův mudrc či oba mudrci v případě bitvy dvou týmů.

Hra je určena pro 2 nebo 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 30 až 60 minut.

Privátní: 2024-10-17-11.webp

Privátní: 2024-10-17-12.webp

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Charitativní aukce

Dobročinná dražba: Města + promo Brno/Praha
Dobročinná dražba: Města + promo Brno/Praha
Akt. cena: 700
Končí za: 4 dny

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů: Karetní hra – Pozorovatel ve vodě
Pán prstenů: Karetní hra – Pozorovatel ve vodě
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas