Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

ASMODEE CZ: Pán prstenů – Karetní hra a Smíšený les se dočkají rozšíření v češtině

Autor: Tomoko | 17.10.2024 | 2

Vydavatelství Asmodee CZ potvrdilo, že pracuje na lokalizaci dvou rozšíření pro základní hry Pán prstenů: Karetní hra (revidované vydání) a Smíšený les. Rozšíření pro první jmenovanou ponese název Pán prstenů: Karetní hra – Návrat krále (The Lord of the Rings: The Card Game – The Return of the King: Saga Expansion), jeho autorem je dvojice autorů Nate French, Caleb Grace a vydání by se mělo dočkat v průběhu letošního listopadu. Pro druhou z nich je uváděn název Smíšený les: Alpine (Forest Shuffle: Alpine), autorem je Kosch a zatím se pracuje na lokalizaci, takže datum vydání ještě oznámeno nebylo.

Rozšíření Pán prstenů: Karetní hra – Návrat krále přináší šest nových scénářů, mezi nimiž nalezneme třeba bitvu o Minas Tirith, potyčku u Černé brány, případně výlet na věž v Cirith Ungol, které znovu vytvářejí dobrodružství z třetí části ságy Pán prstenů. Krabice obsahuje také více než 60 karet, které lze použít k sestavení nebo vylepšení herních balíčků pro jakýkoli scénář nebo kampaň ze hry Pán prstenů: Karetní hra (revidované vydání). V tomto případě jde o kombinaci krabic rozšíření z původní hry The Flame of the West a The Mountain of Fire.

Základní hra i s tímto rozšířením je určena pro 1 až 4 hráče od 14 let s herní dobou okolo 30 až 120 minut na jeden scénář.

Privátní: 2024-10-16-07.webp

Privátní: 2024-10-16-08.webp

Rozšíření Smíšený les: Alpine přináší nové karty, které zajišťují větší variabilitu, nové strategie, balancují některé karty či strategie ze základní hry a často umožňují vyložit více karet najednou nebo získat některé karty zdarma. Balení obsahuje 36 karet nových druhů fauny a flóry, včetně dvou nových druhů stromů.

Základní hra i s tímto rozšířením je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 60 minut.

Privátní: 2024-10-16-09.webp

Privátní: 2024-10-16-10.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Dají se se ta nová rozšíření Pána Prstenů kombinovat s tou původní základní krabicí?

17.10.2024 12:18:24

Ano dají.

17.10.2024 12:43:56

Vybíráme z Bazaru

Paladinové západního království
Paladinové západního království
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas