Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

ASMODEE CZ: LEGO Monkey Palace – Opičí palác a Wednesday: Hyde útočí v prodeji!

Autor: Tomoko | 15.10.2024 | 4

Vydavatelství Asmodee CZ přineslo na trh další dvě novinky s názvem LEGO Monkey Palace – Opičí palác (Monkey Palace) od autorů David Gordon, Tin Aung Myaing alias TAM a Wednesday: Hyde útočí (Wednesday – The Hyde’s Attack), jejíž autory jsou Nicholas Cravotta, Rebecca Bleau a Skylar Cravottableau.

Opičí palác je rodinná strategická hra, která do hry zapojuje LEGO kostky. V této hře hrají všichni proti sobě a snaží se znovu vybudovat dříve rozpadlý opičí palác. Soutěží o to, kdo v paláci postaví co nejvyšší a nejdelší schodiště. Cílem hry je získat za své schodiště co nejvíce banánů, což jsou vítězné body.

Hráči se střídají v tazích v průběhu několika kol, kdy za pomocí svých lego dílků staví schodiště podle daných pravidel, které mohou zakončit dekorací. Čím vyšší schodiště postaví a čím více oblouků na schodišti použijí, tím více dostanou dalších stavebních dílků, a především banánů. V průběhu partie mohou dokupovat další opičí karty, které vykládají před sebe, čímž si zvyšují a vylepšují příjem nových kostek. Na konci svého tahu každý vyhodnotí nárok na bonusové karty za dostatečně vysokou stavbu, popřípadě trofejové karty za splnění určité bodovací podmínky.

Konec nastává, když některý z hráčů nemá k dispozici dostatek dalších stavebních dílků. Stavitel s nejvyšším počtem získaných banánů se stává vítězem.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 45 minut.

Privátní: 2024-10-14-04.webp

Privátní: 2024-10-14-05.webp

Wednesday: Hyde útočí je kooperativní párty hra na motivy známého seriálu, ve které hráči převezmou role svých postav a spojí se, aby ochránili studenty před hrozbou, která terorizuje místa v okolí Akademie Nikdy víc (Academy Nevermore) v podobě Hyda, jenž je na útěku a v průběhu partie napadne pět lokací. Cílem všech je tyto lokace ochránit a zabránit těmto útokům.

Jednotlivé postavy se mohou přesouvat po lokacích, kde zahrají z ruky jednu kartu moci a odkrývají žetony, které ukazují, kde byl Hyde naposledy spatřen, a snaží se mu zabránit v jeho útocích. Na konci kola vždy Hyde na jednu z lokací zaútočí a zjistí se, zda byl jeho útok úspěšný. To se vyhodnotí za pomocí přiložené tabulky, kdy se podle aktuálního kola a počtu hráčů určí síla útočníka. Ta se následně porovná se zahranými kartami moci v dané lokaci i s případnými bonusy či penalizacemi. Poté se hodnoty porovnají, čímž se určí úspěch či neúspěch. Pokud se podaří zachránit dostatečný počet lokací, hráči vyhrají. Pokud však neubrání tři a více lokací, naopak prohrají.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-10-14-06.webp

Privátní: 2024-10-14-07.webp

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ironwood KS + promo pack ...poslední kus
Ironwood KS + promo pack ...poslední kus
Akt. cena: 1850 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas