Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

ALBI: Teror z Temnot, Párty Alias Mystery a iKNOW 2.0 v prodeji!

Autor: Tomoko | 11.10.2024 | 2

Vydavatelství Albi spustilo prodej několika nových titulů, a to Teror z Temnot (Campy Creatures) od Mattoxe Shulera, Párty Alias Mystery a iKNOW 2.0.

Teror z Temnot je svižná blafovací a přebíjecí karetní hra, ve které se hráči v roli šílených vědců snaží za pomoci monster z brakových knih a filmů zmocnit co největšího počtu smrtelníků pro své děsivé pokusy.

V této karetce má každý hráč k dispozici devět karet příšer neboli nohsledů, kdy každá má určitou sílu a schopnost. Hráči tyto karty v průběhu partie vykládají proti sobě, a kdo má větší sílu nebo lepší schopnost, vyhrává a bere si kartu zobrazující lidi, přičemž karty lidí mají různé bodové hodnocení. Na konci každého kola se vyhodnotí lov, na jehož základě vítěz získá kartu lokace, která do hry přináší další zvrat v následujícím kole v podobě schopnosti či pozměňujícího pravidla. Vyhrává ten, kdo má na konci třetího kola nejvíce bodů z ulovených karet lidí.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-10-10-07.webp

Privátní: 2024-10-10-08.jpg

Párty Alias Mystery je kooperativní hra, ve které hráči hádají klíčové výrazy a poté společně pátrají po hledaném slovu. Zároveň závodí se samotným časem. Cílem hry je co nejrychleji postupovat po herním plánu tím, že bude celý tým úspěšně vysvětlovat a hádat slova, a současně se snaží uhodnout záhadu, kterou tvoří několik klíčových slov. Hra končí, když hráči dosáhnou posledního pole herního plánu nebo když jim vyprší čas.

Hráči se střídají ve vysvětlování slov, kdy jeden hráč je vždy Vysvětlovač, jehož úkolem je vysvětlovat slova z karty. Ostatní hráči se snaží tato slova co nejrychleji uhodnout, přičemž každé správně uhodnuté klíčové slovo jim pomůže v následném hádání záhady, jejíž správné uhodnutí posouvá jejich figurku týmu po herním plánu blíže k cíli. Zároveň se však po herním plánu pohybují také přesýpací hodiny. Pokaždé, když se časomíra během popisování přesype, posunou se přesýpací hodiny na následující pole na cestě a znovu se obrátí. Takto se posouvají tak dlouho, dokud hráči neuhodnou v daném kole potřebná slova. Poté, co Vysvětlovač všechna slova na kartě popsal či přeskočil, se časomíra nechá doběhnout.

Po vysvětlení všech slov nastává fáze řešení záhady. Hráči se pokusí odhadnout klíčová slova a poté vymyslet hledané slovo, které co nejvíce odpovídá nápovědě ve formě klíčových slov. Nalezením hledaného slova, které se nachází na druhé straně karty, vyřeší záhadu, což jim přinese další body pro pohyb jejich figurkou po herním plánu.

Partie končí, když tým dosáhne cílového pole na herním plánu ještě předtím, než do cíle dorazí přesýpací hodiny, a v tom případě vyhrává. Pokud však čas vyprší a tým cílového pole nedosáhne, hra končí, záhada zůstává nevyřešena a tým prohrává.

Hra má tři stupně obtížnosti a oboustranný herní plán a je určena pro 2 a více hráčů od 12 let s herní dobou okolo 20 minut.

Privátní: 2024-09-26-04.webp

Privátní: 2024-09-26-05.webp

iKNOW 2.0 je kvízová hra v novém kabátu, která vychází z původní hry iKNOW a obsahuje celou řadu různých otázek i s nápovědami, které vedou ke správné odpovědi. Cílem je získat žetony v hodnotě dvaceti bodů tím, že hráči správně odpoví na otázky a také chytře tipují, jak si povedou ti ostatní.

Na začátku každého kola se určí jeden hráč, který v daném kole přečte otázku a následně i nápovědy, ale nehádá. Ostatní hráči si po přečtení otázky určí, kolik nápověd chtějí slyšet, a to tak, že na stupnici nápověd umístí svou figurku. K těmto figurkám poté hráči umísťují svůj tipovací žeton podle toho, kdo si myslí, že danou otázku správně zodpoví. Jakmile všichni odpoví, získají v případě správné odpovědi body v závislosti na počtu nápověd, a pokud také správně umístili svůj tipovací žeton, získají další bod, v opačném případě jeden bod ztratí. Hra končí ve chvíli, kdy někdo z hráčů dosáhne 20 bodů.

iKNOW 2.0 má stejná pravidla a funguje na stejném herním principu jako původní iKNOW. Obsahuje však nové otázky, které tentokrát nejsou rozdělené do kategorií, jak tomu bylo u původní hry, ale obsahují mix různých témat. Novinkou jsou také obrázkové karty, které se pojí k otázkám.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 12 let s herní dobou okolo 45 minut.

Privátní: 2024-10-10-09.webp

Privátní: 2024-10-10-10.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Poslední holka komplet CZ
Poslední holka komplet CZ
Akt. cena: 2500 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas