ALBI: Co to čmáráme? a Na kus řeči v prodeji!

Autor: Tomoko | 19.4.2024 | 0

Vydavatelství Albi spustilo prodej party her Co to čmáráme? (Broad Lines) od Piera Modola a Na kus řeči, která nabízí další dva tematicky zaměřené díly s podtituly Bláznivá dilemata a Zážitky z cest.

Co to čmáráme? je kooperativní kreslící party hra, která volně navazuje na dva již dříve vydané tituly s podobným herním principem, konkrétně Co to čmáráš? a Co to čmáráš? Expres.

Ve této hře hráči vytváří jeden společný obrázek tak, aby ho jeden z hráčů, který je v roli hádajícího „Kritika“, uhádnul. Hráči nejprve vyberou tajně jedno ze slov na kartě, které ztvární, a poté všichni postupně kreslí. Princip hry však spočívá v tom, že každý hráč kreslí na svou vlastní průhlednou kartu a na tu smí nakreslit jen jednu křivku nebo dvě rovné čáry. Následně překrytím všech těchto karet vznikne obrázek, na jehož základě musí hádající hráč poznat hledaný předmět.

Hra je určena pro 3 až 8 hráčů od 7 let s herní dobou okolo 15 minut.

Privátní: 2024-04-02-03.jpg

Na kus řeči – Bláznivá dilemata a Na kus řeči – Zážitky z cest je dvojice nových dílů ze série Na kus řeči, které rozšiřují nabídku již dříve vydaných dílů. Jedná se o sady konverzačních karet, jejichž účelem je pomoci rozproudit či obohatit konverzaci o zajímavá témata, k nimž se třeba obtížně hledají cesty, nebo slouží jednoduše k pobavení.

Sada Bláznivá dilemata staví hráče do bláznivých situací, ve kterých budou volit mezi dvojicí šílených a jen těžko představitelných možností. Sada Zážitky z cest obsahuje konverzační karty s tématem cestování.

Hry jsou určeny pro 2 a více hráčů od 12 let s herní dobou okolo 5 minut.

Privátní: 2024-04-02-01.jpgPrivátní: 2024-04-02-02.jpg

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Skull Tales: Full Sail! + KS Mega Expansion
Skull Tales: Full Sail! + KS Mega Expansion
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 22 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas