Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Temné znamení

Prodávané předměty: Temné Znamení od Asmodee Czech Republic
Prodávající: Marsei [bazar index: 167 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 999 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: 6 dnů (24.10.2024) - může se s příhozy posouvat

Dobrý den,
Nabízím vám hru Temné znamení.
Hra byla jednou hraná, je kompletní a jako nová.
Krabice je lehce ozuchana. Viz foto.


.. okna výstavní síně byly pootevřené, ve vzduchu visely chomáče studené mlhy. Poodešli jsme oknu, spatřili na dřevěných parapetech zvláštní rýhy a škrábance, ale neuměl jsem si představit zvíře, které je mohlo udělat. V tom jsme na krku pocítili slabounký závan vzduchu, jako by se něco sneslo ze vzduchu na zem ...

V kooperativní hře Elder Sign, inspirované hororovými povídkami H. P. Lovecrafta, se ujmete rolí vyšetřovatelů, který se všemožně snaží zabránit prastarému zlu vstoupit do dimenze našeho světa. Temné místnosti opuštěného muzea a obludné nestvůry vystupující z mlhy připravují cestu prastarému zlu. Kromě rozumu a znalostí, bude třeba nejednou přitvrdit a při pátrání po znameních starších použít pistole či dynamit. Pokud vás o život nepřipraví útok hrůzostrašné potvory, zaručeně vás dostane šílenství stupňující se s odbitím půlnoci. Tehdy se totiž probouzejí!

Osobní předání: Malé Svatoňovice

Zaslání v rámci ČR: ANO, na náklady kupujícího

Zaslání na Slovensko: možno pokud kupující zaplatí VŠECHNY poplatky spojené s nákupem vč. poplatků bance (preferuji zasilkovnu)

Na dobírku nezasílám, pokud nemáte 10+ kladných hodnocení, děkuji za pochopení.

přidáno: 17.10.2024 13:59:49

přidáno: 17.10.2024 13:59:49

přidáno: 17.10.2024 13:59:50

přidáno: 17.10.2024 13:59:50

přidáno: 17.10.2024 13:59:51

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Vybíráme z Bazaru

Cthulhu Wars Duel
Cthulhu Wars Duel
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas