Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Superšpión

Prodávané předměty: Superšpión od REXhry
Prodávající: Marsei [bazar index: 167 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 1200 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: 7 dnů (23.10.2024) - může se s příhozy posouvat

Dobrý den,

Nabízím vám hru Superšpión.
Karty kompletní, rozpytlikované. Jako nové.
Krabice má lehce ožuchane rohy.


Superšpión je jednoduchá karetní párty hra, ve které se hráči ocitají v různých prostředích a mají vždy různé role. Jeden z hráčů je však vždy špion, který netuší, v jakém prostředí se hra odehrává.

Hráči si střídavě pokládají otázky, pomocí kterých se špion snaží zjistit, o které prostředí se jedná, cílem zbylých hráčů je nenápadně naznačit ostatním, že je jim prostředí známo, a tedy odvrátit obvinění ze špionáže.

Hra končí, jestliže nastane jeden z následujících případů:

Uplyne smluvený časový limit (8 minut), poté musí hráči hlasovat, kdo je podle nich špion. Špion vítězí tehdy, jestliže byl alespoň jedním hlasem označen někdo jiný.
Někdo z hráčů označí podezřelého a vyvolá hlasování. Pokud se všichni hlasující shodnou, hra končí. V případě, že byl špion odhalen, získá hráč, který hlasování vyvolal, bod navíc.
Špion se odhalí. V takovém případě má právo nahlédnout do seznamu všech prostředí a určí to, ve kterém se hra odehrává. Je-li jeho tip správný, vítězí.
Hra obsahuje 31 sad (prostředí) po osmi kartách (rolích). Lze hrát i na několik kol (tj. několik různých prostředí, přičemž role se střídají) a celkového vítěze určit na základě získaných bodů z jednotlivých kol.

Osobní předání: Malé Svatoňovice

Zaslání v rámci ČR: ANO, na náklady kupujícího

Zaslání na Slovensko: možno pokud kupující zaplatí VŠECHNY poplatky spojené s nákupem vč. poplatků bance (preferuji zasilkovnu)

Na dobírku nezasílám, pokud nemáte 10+ kladných hodnocení, děkuji za pochopení.

přidáno: 16.10.2024 11:16:05

přidáno: 16.10.2024 11:16:05

přidáno: 16.10.2024 11:16:06

přidáno: 16.10.2024 11:16:06

přidáno: 16.10.2024 11:16:07

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Vybíráme z Bazaru

Mozkožrout
Mozkožrout
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas