Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Heroes of Might&Magic III CZ ALL-IN Big Box (KS)

Prodávané předměty: Heroes of Might & Magic III: The Board Game od Archon Studio
Heroes of Might & Magic III: The Board Game - Battlefield Expansion od Archon Studio
Heroes of Might & Magic III: The Board Game - Fortress Expansion od Archon Studio
Heroes of Might & Magic III: The Board Game - Rampart Expansion od Archon Studio
Heroes of Might & Magic III: The Board Game - Tower Expansion od Archon Studio
Heroes of Might & Magic III: The Board Game - Inferno Expansion od Archon Studio
Prodávající: Wapno [bazar index: 14 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové, stále v původním balení z výroby (fólie, přelepky, ...)
Cena: 13000 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: 12 dnů (28.10.2024)

Prodám Heroes of Might&Magic III all-in big box verzi (KS) CZ (vše v češtině).

Obsah balení:

Heroes of Might & Magic III: Základní hra
Heroes of Might & Magic III: Bašta (Rampant)
Heroes of Might & Magic III: Věž (frakční jednotky Titánů) + Stretch Goals; Tower Expansion and SG (neutrální jednotky) - DO RETAILU SE NEDOSTANE!
Heroes of Might & Magic III: Peklo (Inferno)
Heroes of Might & Magic III: Pevnost (Fortress)
Heroes of Might & Magic III: Bitevní Pole (Battlefield)
Heroes of Might & Magic III: Azure Stretch Goals (další neutrální jednotky a doplňky) - DO RETAILU SE NEDOSTANE!
Heroes of Might & Magic III: Artbook
Heroes of Might & Magic III: plakáty
Heroes of Might & Magic III: Big box - DO RETAILU SE NEDOSTANE!

Tato verze obsahuje úplně vše, co bylo vydáno v prvním KS zabalené v jedné krabici + artbook a plakáty.

Nejedná se o pre-shaded (stínovanou) verzi.

Protože zde panuje spousta dezinformací, raději sem napíšu, jak to je s těmi kampaněmi a retailem:

Tato verze, kterou prodávám je stejná, která se dala koupit jak v první, tak ve druhé vlně (druhém KS), který právě skončil. Nebude jiná/lepší verze tohoto Big Boxu s obsahem první kampaně. Nedodají tam lepší pravidla ani lepší figurky, bude se prostě distribuovat to samé, není potřeba na to čekat.

V druhém KS se toto samostatně koupit nedalo. Musel se k tomu dokoupit dodatečný obsah (Conflux, Stronghold a Cove) a ten šel také dokoupit ve verzi Big Box expansion. Jeden velký Big Box se vším neexistuje a nebude, odmítli to udělat a nechtějí zasahovat do obsahu první kampaně. Druhá kampan je u konce a existuje tzv. Late pledge, který bývá otevřený další měsíce, ale pouze hráčům, kteří investovali alespon 1EURo nebo dollar v rámci kampaně. Nevím to jistě, ale jsem přesvědčen, že ten Late pledge se neotevře pro všechny. Pokud jste zaváhali, máte smůlu.

Navíc dodání obsahu nové i staré kampaně bude probíhat až v příštím roce (od září 2025 nový obsah, starý obsah, pokud jste si zaplatili Legacy shipping, tak snad někdy v dubnu by to mohlo přijít?? Distribuce začíná snad v lednu/únoru, ale než se to sem dostane a české verze chodí jako poslední.. Kdo to chce mít na Vánoce pod stromečkem, tak má letos smůlu nebo si koupí toto.

V retailu se to, co prodávám koupit nedá, tam se posílala pouze základní hra a to je o ničem, to vůbec nedoporučuji. Je to totálně ořezaný základ. Z hlediska mechanik hry to sice splnuje většinu toho, co hra nabízí, ale obsahově je to hrůza. Jsou tam například jen dvě kampaně pro solo hraní, není tam bitevní pole (battlefield expansion) a figurky neutrálů jsou jen kartičky. Je tam jen zjednodušený bitevní plán a pokud nemáte Azure SG rozšíření, které do retailu nikdy nedorazí, tak budete v každém případě bojovat figurkama z frakce proti kartičkám v podobě neutrálů, příšernost prostě.

Pokud si k tomu později dokoupíte bitevní pole (které má být ale vydané neznámo kdy, ale až poté, co budou vydána ostatní rozšíření), tak na to se kartičky dávat nedají nebo špatně, protože ty mapové dílky jsou velikostně udělané jen na figurky.

Chápu, že hodně hráčů hraje i tak proti neutrálům jen na tom zjednodušeném herním plánu, aby ušetřili bitevní čas, ale mě by tohle opravdu vadilo. To bitevní pole je krásné a do heroesů patří, nechápu proč nebylo v základu spolu s tím zjednodušeným.

Ale abych byl fér zmíním, že v Azure SG je jen 15 typů figurek neutrálů a kartiček neutrálů existuje mnohem větší množství. Není to tak, že by v Azure SG byla každá figurka pro každou kartičku neutrální jednotky. Je to brané jako typy daných jednotek. Ale i tak je to mnohem lepší, než si na bitevní plán dosazovat něco úplně jiného. Já nemám rád takové to lepení něčeho hlavně, aby to bylo.

Jinak to Azure SG obsahuje samozřejmě i další věci. Na konec inzerátu dám odkaz na obsah Tower expansion+SG a Azure SG, abyste viděli o co přesně přicházíte.

Pro jistotu ještě uvádím seznam toho, co nikdy nepřijde do retailu:

1) Tower rozšíření a SG k tomu - frakce Titánů obsahující 7 nových hrdinů, 2 figurky hrdinů, 7 figurek frakce, 28 karet neutrálních jednotek...

2) Azure SG - 15 figurek neutrálních jednotek, figurky měst, pokladnic a mapových dílků, náhrada za 90 kartonových dílků...

3) Big box - 1 krabice pro veškerý herní obsah

Co do retailu tedy dorazí?

Do retailu přijdou postupně během příštího roku další rozšíření, každé v samostatné krabici. Každá krabice obsahuje frakci a její karty/figurky a určitý menší počet karet neutrálních jednotek, někde 2 karty, někde trochu víc. Ale nejvíc jich je v tom Azure SG.

Battlefield, artbook a plakáty půjdou zřejmě jako poslední a neví se kdy, zřejmě až ke konci příštího roku.

Rozšíření z druhé kampaně zatím není do retailu potvrzené vůbec.

Zpátky k inzerátu.

Je možné se semnou domluvit na dokoupení i dalšího obsahu, který byl k dispozici v nové kampani (třeba nový Big Box expansion - všechny nové položky z druhé kampaně vč. SG), která končila 2.10.2024. V rámci project managera a Late pledge budu moct ještě případně přidávat položky ke koupi. Pokud byste chtěli obsah první kampaně dříve, než rozšíření, lze si přikoupit Legacy shipping za 25EUR a bude vám to distribuováno už v lednu 2025 (mohlo by zde být březen-duben 2025). Nový obsah bude distribuován až v září 2025 (zde by mohl být ke konci roku 2025).

Otevřená je pouze obalová (hnědá) krabice, ostatní je netknuté, vyndat se to z toho snad ani nedá bez toho, aniž bych poškodil tu obalovou (hnědou) krabici, ve které to přišlo, je to tam opravdu hodně na těsno. Artbook jsem také nerozbaloval, na fotce je vidět vpravo vedle krabice v bílém bublinkovém obalu. Můžu to případně rozbalit pro kontrolu, měl by mít ještě silikonový obal, ale primárně jsem to radši nevybaloval. Plakáty jsou v klasickém silikonovém obalu.

Na přání mohu poslat další fotky nebo video, komunikuji přes WA nebo Messenger, případně samozřejmě i klasicky přes telefon.

Osobní předání Praha Křižíkova nebo někde, kde bych to měl cestou z/do práce nebo jakoukoliv poštou na náklady kupujícího. V takovém případě je potřeba uhradit cenu dopředu. Balení má 12,3kg!
____________________________________________________________
Obsah Tower expansion + SG:
https://gamefound.com/en/projects/archon-studio/heroes-of-might-and-magic-iii/products/details/37024

Obsah Azure SG:
https://gamefound.com/en/projects/archon-studio/heroes-of-might-and-magic-iii/products/details/37025

První KS projektu zde: https://gamefound.com/en/projects/archon-studio/heroes-of-might-and-magic-iii?fbclid=IwY2xjawFxz1dleHRuA2FlbQIxMAABHcFB6kQ5k1y9uxYepSU0KdTivFg7AyX4bn2_DVWPofuOrOPgoqkR6UdVfQ_aem__GngNuLaxT2xeVBx7-xSPQ

Druhý KS projektu zde: https://gamefound.com/en/projects/archon-studio/heroes-of-might--magic-iii-the-board-game---stronghold-conflux--cove-expansion?utm_medium=email&utm_campaign=heroes-of-might--magic-iii-the-board-game---stronghold-conflux--cove-expansion&utm_source=pledge_payment_charged&utm_content=project_title

Osobní předání Praha Křižíkova nebo někde, kde bych to měl cestou z/do práce nebo jakoukoliv poštou na náklady kupujícího. V takovém případě je potřeba uhradit cenu dopředu. Balení má 12,3kg!

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

přidáno: 14.10.2024 17:36:21

Vybíráme z Bazaru

Star Wars Destiny: 3D žetony; včetně dopravy
Star Wars Destiny: 3D žetony; včetně dopravy
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas