Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Osadníci z Katanu: Námořníci

Prodávané předměty: Osadníci z Katanu: Námořníci od Albi
Prodávající: taika [bazar index: 4 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Hrané, ale jako nové
Cena: 650 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: 10 dnů (26.10.2024) - může se s příhozy posouvat

hrané jen několikrát
Kompatibilní s plastovou verzí Osadníků z Katanu.
Námořníci jsou velké rozšíření klasické budovatelské hry Osadníci z Katanu,, které do hry přidává prvek námořních cest. Každý z hráčů dostane lodičky a může stavět nové námořní cesty. A ty mají cenu nejenom pro osídlování dalších ostrovů, které ve hře jsou a za které dostáváte body, pokud je kolonizujete a postavíte na nich první vesničku. Ale pozor na moži mohou číhat záludní piráti! A v neposlední řadě je do hry přidána nová surovina, a to zlato.

Vítr napíná plachty a před vámi se rozprostírá širé moře. Ke stavbě lodi potřebujete dřevo a vlnu. Lodě se umísťují stejně jako silnice na spojnici dvou šestihranných polí. Vaše lodě mohou plout podél pobřeží, nebo na volném moři.

Vyražte na moře k neprobádaným ostrovům! Území katanu je nyní mnohem větší. O jeho rozloze rozhodujete vy! Toto rozšíření obsahuje skládací rám, který je vhodný pro různě velká území jednotlivých scénářů. Už neváhejte! Čeká na vás 11 nových dobrodružství. Postavte loď a vydejte se na moře. Objevujte ostrovní říši Katan.

Vymýšlejte si své vlastní scénáře. Toto rozšíření je ideální pro uplatnění vlastní kreativity. K této sadě patří ještě pirátská loď - černá jako smůla. Jistě pro vás bude inspirací. Vytvářejte vlastní scénáře, ať už s piráty nebo bez nich.

Osobní předání: Brno
Zasílám do ČR: Zásilkovna, Balíkovna, +79Kč, pouze platba předem, ne dobírkou

přidáno: 12.10.2024 12:50:34

přidáno: 12.10.2024 12:50:35

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Vybíráme z Bazaru

Munchkin Dungeon + Side Quest (ENG)
Munchkin Dungeon + Side Quest (ENG)
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas