Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Spící bohové

Prodávané předměty: Spící bohové od REXhry
Prodávající: Skalda73 [bazar index: 40 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové, stále v původním balení z výroby (fólie, přelepky, ...)
Cena: 1500 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Příhozů: 0
Nejvýše přihazující: -
Končí za: 1 den (17.10.2024) - může se s příhozy posouvat

Hra Spící bohové posouvá hranice toho, co vám můžou nabídnout „příběhové“ hry. Otevře vám svět plný tajemných zákoutí, zajímavých postav a roztodivných úkolů. Nejde ale pouze o vyprávění – v jádru hry je pevný základ v podobě pečlivého plánování akcí posádky, aby nedošlo k jejímu vyčerpání, zranění či poškození lodi. Dočkáte se i soubojů, které jsou samy o sobě zajímavou hádankou a příjemně potrápí hlavu nejednoho dobrodruha.
Velkou výhodou je, že i když jsou Spící bohové kampaňovou hrou, není je třeba hrát ve stejném počtu hráčů ani plánovat dobu herních dýchánků podle scénářů a misí – skončíte, kdy se vám zachce a hru si díky důmyslnému systému uložíte. Při další příležitosti hru zase otevřete a můžete v ní pokračovat klidně v jiném počtu hráčů. Spící bohové jsou navíc velice oblíbenou sólovkou pro ty, kteří mají rádi spíše stolní než společenské hry.
Ve Spících bozích budete ovládat posádku parníku Mantikora, jejímž úkolem je najít posvátné předměty probouzející bohy z jejich dlouhého spánku. Čeká vás rozsáhlý atlas, díky kterému je pohyb po světě snadný – stačí otočit stránku, a hromada karet s příběhy, úkoly, rozhovory a nepřáteli. Vaše rozhodnutí a výsledky vašeho snažení ovlivní jak samotné členy posádky, tak svět a završení hry – neberte je tedy na lehkou váhu!

--- Systémové info ze dne 14.09.2024 (02:00:34) ---
Vzhledem ke stáří inzerátu jsme z něj odstranili obrázky (celkem 3)

Osobne Těrlicko /Havířov nebo zasilkovnou posilam i na Slovensko

přidáno: 10.10.2024 09:36:50

přidáno: 10.10.2024 09:36:51

přidáno: 10.10.2024 09:36:53

Přihodit Budete vyzváni k zadání částky.

Vybíráme z Bazaru

Osud dobrodruha
Osud dobrodruha
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas