Nahradní samolepky Gloomhaven Zapomenuté kruhy CZ

Prodávané předměty: doplněk bez uvedeného čárového kódu pro hru Gloomhaven: Zapomenuté kruhy
Prodávající: Zuzzuk [bazar index: 106 0 0 ] zobrazit všechny inzeráty prodávajícího
Stav hry: Nové pouze rozbalené
Cena: 240 Kč
SafeTrade: Prodejce nabízí možnost obchodu formou SafeTrade (Jak to funguje?)
Kupující: -
Končí za: Již skončeno

Prodám sadu odlepitelných samolepek ke Gloomhaven Zapomenuté kruhy - česká verze, názvy lokací a úspěchů jsou v češtině.
Obednával jsem profi tisk a výsek samolepek na vinilové odlepitelné fólii ke své CZ verzi, podobné existují k základnímu Gloomhavenu, ale k tomuto rozšíření se v češtině nahradní samolepky neprodávájí.
Prodávám za výrobní cenu - chci jen kompenzovat co jsem zaplatil za jejich výrobu, o žádný zisk nejde, zatím zbýlo 12ks.
Na obrázcích je porovnání původního archu z rozšíření a těchto odlepitelných (původní jsou nahoře nebo vlevo) a také jak vypadají na mapě. Foceno za denního světla, při umělém osvětlení rozdíl je méně viditelný. Odlepitelné samolepky mají trochu jasnější bílou barvu vinilového podkladu oproti původnímu papírovému.
Info k samolepkám: jsou vinilové a proto jsou pevnější než papírová podložka archu. Pokud nejde snadně odlepit z jedné strany, je potřeba zkusit to z jiné - při příliš velkém úsilí nebo rychlosti samolepka se může odlepit s vrstvou lepidla a hladkou vrstvou papírové podložky, pak se ta papírová vrstva špatně odstraňuje ze samolepky. Podařilo se mi to udělat bez problémů na jednom archu na všech samolepkách když jsem začínal to opatrně odlepovat ohýbáním archu a čekal jsem až samolepka se odlepi na okraji od podložky.

Osobní předání: v Praze - Braník, Chodov.
Zasílám do ČR: ANO - Zásilkovna 80Kč, Česká pošta jako obyčejné psání bez sledování a možnosti reklamace 40Kč (v bublinách a s lepenkovou vložkou pro pevnost), platba za samolepky a poštovné na bankovní účet/Revolut předem.
Zasílám i jinam: dopravu hradí kupující, platba za hru a poštovné na bankovní účet/Revolut předem.

přidáno: 26.7.2024 18:38:42

přidáno: 26.7.2024 18:38:42

přidáno: 26.7.2024 18:38:42

přidáno: 26.7.2024 18:38:42

přidáno: 26.7.2024 18:38:42

Tento inzerát již není platný, nelze proto inzerovanou hru koupit...

Vybíráme z Bazaru

Scythe CZ komplet + Legendary box + insert + mince
Scythe CZ komplet + Legendary box + insert + mince
Akt. cena: 6600 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas