TLAMA GAMES: Oznámení hry Ptačí napětí

Autor: Mirda-ta | 3.5.2024 | 4

TLAMA games v pátek 3. 5. oznámilo lokalizaci rodinné hry Featherweight Fiesta pod názvem Ptačí napětí. Po oznámení Ptáčků (volného pokračování paměťové hry Foxy) před dvěma týdny jde již o druhou hru s podobnou tematikou, avšak herně zcela odlišnou. Po Akropolisu je tato hra druhým titulem z dílny francouzského vydavatelství Gigamic.

Ptačí napětí vyniká zejména svým dojmem na stole a jednoduchou hratelností. Na pultech obchodů se objeví na přelomu května a června.

Snad každý má radost z povedeného selfíčka a namyšlení opeřenci nejsou výjimkou! Vesele přeskakují z drátu na drát a snaží se vybrat co nejlepší místo, aby na fotce vynikli!

V rodinné hře Ptačí napětí je vaším cílem vytvářet na drátech stejné kombinace opeřenců, jako jsou vyobrazené na kartách selfíček.

Když jste na tahu, můžete provést jednu ze dvou akcí:

Buď vezmete opeřence z okraje krabice, nebo přemístíte některého již sedícího na drátě na kterýkoli ze 4 drátů. Takto se snažíte dosáhnout splnění zadání na vašich kartách selfíček. Po splnění získáte další kartu. Nebo si vezměte 1 vajíčko ze společné zásoby a můžete vyměnit kartu selfíčka za novou.

Jakmile jsou všichni opeřenci na drátech nebo když je dobrána poslední karta selfíčka, nastává fáze Odlet hejna, kdy se opeřenci rozletí do všech stran. A možná získáte nějaké ty body navíc.

Hra končí, jakmile nejsou na drátech žádní opeřenci. Sečtěte body, které máte na splněných kartách selfíček, a body za zbylá vajíčka. Hráč s nejvyšším počtem bodů vyhrává.

Hra obsahuje také kooperativní variantu.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

The 7th Citadel + rozsireni
The 7th Citadel + rozsireni
Akt. cena: 2250 Kč
Končí za: 23 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas