MINDOK: Nemesis: Den poté, Desítka: Olympijské hry a 2. rozšíření desítky skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 5.5.2024 | 1

Vydavatelství MindOK naskladnilo a poslalo do prodeje rozšíření her Nemesis a Desítka a samostaně hratelnou hru Desítka: Olympijské hry.

K rozšíření Nemesis: Den poté budou hráči potřebovat buďto základní hru Nemesis, anebo samostatně hratelnou Nemesis: Lockdown spolu s rozšířením Chytridi a doplňky. Rozšíření přináší nové postavy, karty vlastností postav, novou herní desku (raketoplán) aj. a především dva nové herní režimy: Epilog, který následuje po odehrání základní hry a v němž hráči přistanou na palubě lodi Nemesis s novými postavami a během pět kol (cca 45‒60 minut) plní osobní úkoly; a režim Vyšetřování, který hráčům umožňuje odehrát základní hru s obsahem rozšíření Den poté. Rozšíření je určené opět jednomu až pěti hráčům od 12 let. Pro podrobnosti o tomto rozšíření vizte jeho popis.

Dále MindOK vydal samostatně hratelnou variantu vědomostní hry Desítka, tentokrát s podtitulem Olympijské hry. Hra byla připravena ve spolupráci s Českým olympijským výborem a obsahuje 100 okruhů otázek z oblasti sportu. Zároveň vychází i druhé rozšíření hry Desítka, obsahující stejně jako rozšíření první 100 oboustranných karet s celkem 200 sadami nových otázek.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

BIOS ORIGINS - CZ - NOVÉ VE FÓLII
BIOS ORIGINS - CZ - NOVÉ VE FÓLII
Akt. cena: 3390 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas