Insert pro hru Vesmírná loď Interstellar + všechna rozšíření a ještě něco navíc!

Autor: Khalashnikovf | 1.5.2024 | 1

Pro mě malé překvapení roku. Čekal jsem méně, dostal jsem podstatně více!

Jednak je to hra, ve které se pohybují planety a hráči s tím musí během letu k nim a zpět počítat, což je super mechanika, druhak je tam toho hodně na práci a na řadu přichází i drobná interakce mezi hráči, což je u euroher přece jen vzácnější.

K insertu jsem jako vždy přistupoval, že v něm musí být vše, co existuje. Bohužel jsem se už nedostal ke KS exkluzivnímu obsahu, ale na něj tam je místa habaděj. Do krabice tedy dostanete jak Hallyeovu kometu, tak Kuiperův pás, Antihmotu, ale i malá vzhledová rozšíření, jako jsou Plastové planety a vládní sonda.

To ale není všechno. Protože ti „štastlivci“, kteří měli to „štěstí“ si koupit právě ony oficiální plastové planety, tak už asi tuší, že výsledek je na škále od Příšerný až Nefunkční zhruba tak někde mezi Příšerně nefunkční až Nefunkčně příšerný.

Takže jsem se tu jal akce a vytvořil vlastní sadu planet, které sice nejsou namalované do duhova, zato jim ale fungují otvory a naše milovaná Terra je i rovnou dvoubarevná + malý bonus v podobě i modelu Halleyovy komety.

Gró insertu jsou určitě krabičky hráče, které se mi podařilo přiravit tak, aby jednak dobře skladovaly komponenty, ale hlavně i dobře fungovaly během hry. To vše je vidět ve videích a hlavně v návodu na stránkách kalkared.eu.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Cashflow - Desková hra
Cashflow - Desková hra
Akt. cena: 1299 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas