BLACKFIRE: Rodinná hra Animals Gathering vyjde v češtině

Autor: Tomoko | 3.5.2024 | 1

Vydavatelství Blackfire chystá vydání hry Animals Gathering od designéra DuGuWei. Český název pro tento titul se prozatím stále hledá, ale hra by měla vyjít ještě v letošním roce.

Animals Gathering je rodinná kostkovo-karetní hra, která zahrnuje správu kostek, umisťování dílků, sbírání sad, to vše s poměrně výrazným prvkem štěstí a náhody. Hráči se v roli mágů, kdy každý má nějakou speciální vlastnost, snaží shromažďovat kouzelné kameny a s jejich pomocí oživovat zvířata, která jsou ztvárněná na kartách prostřednictvím jednoduchých tvarů. V průběhu hry hráči házejí kostkami s různými symboly, čímž získávají kouzelné kameny potřebných tvarů, které poté ukládají na jednotlivé karty zvířat ve své hráčské oblasti. Tím oživují zvířata na kartách. Každé takto oživené zvíře přináší vítězné body a určité speciální schopnosti, které hráč může následně využít.

Na začátku partie hází hráč všemi šesti kostkami, které má k dispozici, ale každá dokončená karta zvířat ho o jednu připraví. Ve svém tahu je však možné se rozhodnout neházet kostkami a vzít si další zvíře ze společné nabídky, což vrátí nevyužitou kostku zpět do hry a zvýší šance, že symboly na kostkách bude možné v daném tahu využít. Zároveň kameny, které hráč nevyužije, mohou použít soupeři. Jakmile někdo dokončí své páté zvíře, partie končí a spočítají se body na dokončených kartách zvířat.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 8 let s herní dobou okolo 20 až 40 minut.

Privátní: 2024-05-02-02.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Reykholt
Reykholt
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas