BLACKFIRE: Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví a Krajina zvířat v prodeji!

Autor: Tomoko | 25.4.2024 | 1

Vydavatelství Blackfire spustilo prodej her Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví (Borderlands: Mister Torgue's Arena of Badassery) od Johna Kovaleskiho, která úspěšně prošla kampaní na Kickstarteru, a Krajina zvířat (Harmonies) od Johana Benvenuta.

Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví je kooperativní akční soubojová hra, kde hráči stojí společně jako lovci v aréně, jež je tvořena hexovými díly, proti hordám banditů, monster, padouchů a bossů řízených hrou. Tato novinka je adaptací na úspěšný videoherní titul Borderlands a vznikla ze vzájemné spolupráce deskoherního vydavatelství Monster Fight Club a vývojářského studia Gearbox Software.

V této hře každý hráč hraje za unikátní postavu s jedinečnými schopnostmi, jíž si může v průběhu hry dále vylepšovat za pomocí stromu dovedností a nákupem lepších a silnějších zbraní. Hru je možné hrát jako kampaň, v níž každá hra představuje jeden scénář, přičemž každý scénář popisuje, jací nepřátelé budou nasazeni do hry či jak zvítězit, a také může obsahovat nová speciální pravidla. Poslední scénář obsahuje závěrečný souboj s hlavním bossem. Po každém scénáři mohou lovci navštívit prodejní automaty, kde si vylepší svoji postavu.

Každá partie se hraje v jednotlivých herních kolech, kdy každé kolo se skládá z tahu lovců následovaným tahem jejich nepřátel. Lovci jsou na tahu vždy jako první a postupně aktivují jednu postavu za druhou a provádějí s nimi akce. Poté následují protiakce jejich protivníků.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 13 let s herní dobou okolo 60 minut.

Privátní: 2024-04-24-01.png

 

Privátní: 2024-04-24-02.png

Krajina zvířat je logická abstraktní hra, ve které hráči budují 3D krajinu se zvířecími habitaty za pomocí umisťování barevných žetonů a skládání rozličných vzorů, čímž vytvářejí vhodná obydlí a stanoviště pro různé zvířecí obyvatele. Cílem hráčů tedy je vytvořit co nejpestřejší krajinu plnou hor, skalisek, polí, řek, jezer, moří či budov, aby do ní nalákali rozmanité zvířecí druhy, které se v ní usadí, což jim také přinese nejvíce vítězných bodů. Různorodé kombinace potřebné pro vytvoření jednotlivých habitatů i s jejich zvířecími obyvateli jsou vyobrazené na kartách ve společné nabídce. Hráč, kterému se podaří poskládat tu nejpestřejší krajinu s množstvím zvířecích obyvatel, se stává vítězem hry.

Hra je určena pro 1 až 4 hráče od 10 let s herní dobou okolo 30 minut.

Privátní: 2024-04-24-03.png

Privátní: 2024-02-13-02.jpgTrolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Tzolk'in - CZ (Mindok) Nová/Nehraná
Akt. cena: 22 €
Končí za: 11 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas