Autor: Barboocha | 30.4.2024 | 0

Nic zde není takové, jak se zdá. Bílý králík, napůl šílený Kloboučník a fascinující kočka představují pouze některé z postav, které se nachází v balíčku. Ale stačí, aby vás dovedly na pokraj šílenství! Snažte se neztratit hlavu... a nenechejte Srdcovou Královnu, aby vám ji usekla!

Balíček obsahuje příběh s řadou hádanek, které je třeba co nejrychleji rozluštit. Hra je určena pro 1-6 hráčů a trvá přibližně 60 minut. Jedná se o kooperativní hru: všcihni společně buď vyhrajete, nebo prohrajete.

K hraní budete potřebovat následující věci:

  • papír
  • obyčejnou tužku
  • hodinky

Abyste zvítězili, musíte řešit hádanky, šikovně používat nalezené předměty a pochopit pozadí příběhu. K rozluštění hádanek nejsou zapotřebí žádné speciální znalosti. Dokázat to může každý se správnou dávkou šílenství.

Průvodcem v příběhu je Alenka, která vám hned na začátku poradí, že si máte k ruce vzít zrcadlo, které je součástí obsahu krabičky. Postupně odkrýváte číslované karty s hádankami.

Po odhalení karty:

  1. nejprve si pozorně přečtěte její obsah
  2. poté se se spoluhráči dohodněte na odpovědi, se kterou budete všichni souhlasit
  3. nakonec kartu otočte a zkontrolujte své řešení

Druhá strana karty vám sama řekne, co máte dál dělat v případě správné i špatné odpovědi. Hra vás takto provede jasnými instrukcemi od začátku až do konce, kde se na posldní kartě dozvíte, jak váš příběh dopadl. 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven (CZ) + částečně obalen + insert
Gloomhaven (CZ) + částečně obalen + insert
Akt. cena: 2999 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas